Gym

Våra gym är riktiga nöjeslokaler. Här ska du trivas och ha roligt. Vi vill att du ska lära dig mer om träning och få ut så mycket som möjligt av den.


Våra gym lockar gammal som ung med sin tillgänglighet, effektivitet och enkelhet. Här finns träning för alla! Här finns maskiner och fria vikter för funktionell styrketräning, för specialisering och för rehabilitering samt utrustning för konditionsträning.

Våra individuella tränare hjälper dig med allt ifrån att komma igång, till att gå vidare med mer avancerade och krävande träningsprogram. Boka din individuella träning på samma sätt som du bokar ett gruppträningspass 

 

Vårt utbud i gymmet:

NYHET! Träningsinspiratör tonår – unga som leder unga i träning.

Våra träningsinspiratörer är mellan 16-19 år och har utbildats av Friskis&Svettis i grundläggande träningskunskap. De hjälper dig med tips, inspiration och teknik. Allt för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att få ut det mesta av din träning.
Du kan också bara komma in och hänga på ett träningspass i gymmet.

Exakt vilka tider de finns på just din anläggning ser du i bokningsschemat: http://taby.friskissvettis.se/schema-boka-traning-pass/taby-kyrkby/

 

Individuella träningsråd
Få hjälp med att skräddarsy ett träningsprogram upplagt efter dina förutsättningar och önskemål. Sätt ett träningsmål. Från enkel, fortsättning eller avancerad nivå.
Du bestämmer.

 

Tillgänglig träning med IT
En IT, som finns tillgänglig för frågor om gymträning. Passa på och utveckla din träning och få nya tips om det senaste i gymträningen.

cirkelgym2_460

• Cirkelgym liten grupp ger ny energi till din individuella träning

• Inspiration med tränare – IMT liten grupp ger ny energi till din individuella träning

Cardio mix – ett konditionspass i gymmet.

Här kan du läsa våra trivselregler i gymmet

  • Öppettider i Näsbypark och Kyrkbyn

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar06.3006.3006.3006.3006.3008.3009.00
    Stänger22.0022.0022.0022.0019.3018.0020.00
      facebook