Sportigt i Spanien

Häng med på träningsresa till Costa Blanca, Alcante, Spanien, 30 sep–7 okt 2017!

Sportigt i Spanien är för alla som tränar med Friskis&Svettis och även en medlemsresa för F&S Ängelholm, F&S Örebro, F&S Täby, F&S Lidingö. Det innebär att du kommer känna igen en del träningskompisar och ledare därifrån. Med på resan är också Friskis&Svettis-medlemmar från hela Sverige, så räkna med en hel del nya vänner.

Sportigt i Spanien anordnas i samarbete med Friskis&Svettis Reseklubben och SpringtimeTravel.

Höstens nya resmål Costa Blanca ligger 11 mil norr om Alicante. Oliva Nova Resort är en stor och fin anläggning med möjlighet till mycket sport och träning. Tuffa pass vid sportcentret och lugnare vid poolen, cross på stranden, det nya passet sports athletics, löpskola på fotbollsplan och yoga i solnedgången. Det är några av de F&S-pass du kan träna den här veckan. Det finns även tennis, golf och ridning runt knuten. Och bra cykelvägar!
Många reser själva men det blir aldrig ensamt eftersom vi bor i samma hus, äter och tränar ihop. På kvällarna är det föreläsningar, workshops och andra trevligheter.
Du väljer vad du vill träna och hur mycket du deltar, precis som på F&S hemma. På resan har vi inget bokningssystem utan är det ena passet fullt så går du bara till det andra. Veckan innehåller ett smörgåsbord av träningar och det är ett utmärkt tillfälle att testa något nytt och bjuda kroppen på nya utmaningar.

Boka-tidigt rabatt om du bokar innan sista april.

Läs mer och boka

  • Öppettider i Näsbypark och Kyrkbyn

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar06.3006.3006.3006.3006.3008.3009.00
    Stänger22.0022.0022.0022.0019.3018.0020.00
      facebook