Välkommen till en spännande vår fylld av träningsmöjligheter för alla!

Det här är våra träningsnyheter våren 2018

Känn kraften i steget på Step explode. Dans med många detaljer på Dans crescendo. Hitta friheten på Dans flow. Utmana styrkan på Skivstång maxa. Årets träningsnyheter är här!

Step explode
Step explode är ett kraftfullt danspass där stepbrädan ger dig både extra träningseffekt och mer dansutmaning. Varje låt har sin egen karaktär, koreografi och sätt att använda brädan. Här kan du förvänta dig energi, effekt och roliga finesser utan att blanda in krångliga steg och långa sekvenser. Step explode är tuff konditionsträning med inslag av spänst och snabbhet. Då och då letar också en liten styrkeövning sig in i dansen.

Dans crescendo
Dans crescendo påminner om en danskurs i miniformat. Perfekt för dig som gillar koreografi med detaljer och dans med känsla. Varje säsongs Dans crescendo har sin egen koreografi och stil. Det här första passet har en kaxig streetjazz-koreografi. Passets inlärning börjar alltid med de stora stegen och jobbar sedan mot små och roliga detaljer i koreografin. I slutet av passet kommer finallåten. Det är då allt stämmer. Stegen, känslouttrycken och finesserna i perfekt harmoni med finallåten – passets crescendo!

Dans flow
På Dans flow får du hänga med i ett flöde av rörelser. Precis som inspirationskällorna contemporary och modern dans rymmer det här passet många olika känslor, från introvert till utmanande. Du får chans att följa flowet och landa i dig själv. Dans flow är ett suggestivt och nästan meditativt danspass. Träningseffekten finns i både koordination, rörlighet och lite kondition på sina ställen. Men fokuset ligger på upplevelsen. För att allra bäst uppleva helheten: ta av dig skorna och slut då och då ögonen.

Skivstång maxa – Limited edition 2018
Skivstång maxa med inspiration från klassisk styrketräning, tyngdlyftning och styrkelyft är ett pass där skivstången är ständigt närvarande. Skivstång maxa passar dig som har tränat med skivstång tidigare och vill ta träningen till nästa nivå. Passet fokuserar på styrka, teknik och raka övningar. Du jobbar inte i takt till musiken. Här får du chansen att maxa styrketräningen.

Cirkelgym X
X-tra högintensiv styrketräning bland maskinerna i Cirkelgymmet. Kombinera styrketräning i gymmet med gruppkänsla och tryck gasen i botten. På Cirkelgym X kan du verkligen maxa. Här tränar du hela kroppen med gymmaskiner och redskap som kettlebells, gymband och fria vikter. Tempot är högt och belastningen tung! Du utmanar din uthålliga styrka och siktar mot en hög puls.

Cirkelgym X ställer höga krav på teknik, styrka och fysisk kapacitet. Passet börjar med en teknikgenomgång där ledaren går igenom alla övningar. Efter uppvärming är det dags att köra järnet. Ledaren coachar och peppar dig genom passet. Du behöver inte tänka på takten i musiken. Det är bara att kötta! Cirkelgym X ställer stora krav på din fysik och kräver att du både är vältränad och van tid styrketräning. Börja med ett vanligt Cirkelgym-pass för att få koll.

 

Utveckla din träning med hjälp av Personlig Tränare PT

http://taby.friskissvettis.se/var-traning/personlig-traning-pt/

  • Öppettider Näsbypark och Kyrkbyn

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar06.3006.3006.3006.3006.3008.3009.00
    Stänger22.0022.0022.0022.0019.3018.0020.00
      facebook