Varmt välkomna till träningshösten 2014

Sommarvärmen klingar ut, kroppen vill komma igång. Vi startar upp och börjar om. Lite mörker kommer tillbaka, det är mysigt att komma in. Välkommen till träningshösten 2014!

dans_470x

NYHET – Dans Fusion
Ett riktigt partypass är Dans Fusion på måndagar och söndagar. Här blandas olika stilar, t ex disco, funk, jazz, latino, rock, swing och du kan hänga på direkt. Inga avancerade koreografier, bara härma, släppa loss och ha kul med mycket känsla, attityd och karaktär. Det är lekfullt, fritt och inga krav på exakthet. Gillar du att showa så gillar du garanterat danspasset. Vältränad eller inte, alla kan vara med och göra passet till sitt eget. Precis som på dansgolvet. 

NYHET – Flex Soft
Funktionell och mjuk rörlighetsträning. Mjukar upp och tränar din funktionella rörlighet med extra hänsyn till leder och muskler. Träningen är lugn och inkännande och passar även dig som känner dig stel och ovan. Eller kanske tränar du tufft och vill varva med mer återhämtande träning. Du mjukar upp och sträcker ut dina muskler en i taget, eller i övningar för hela kroppen. Tisdagar och torsdagar.

NYHET – Spin Cirkelfys 90
Ersätter tidigare Spin/Styrka. Passet börjar med 35 minuters cirkelträning i Lilla hallen, efter det följer 45 minuters spinning. Tuff träning för morgonpigga på lördagar.

Spin Tema
Vi älskar spinning och vi älskar roliga temapass! I höst kommer vi till exempel att erbjuda Norska intervaller. Ett riktigt svettigt och utmanande pass där vi kör fyra stycken fyra minuter långa intervaller i 90% av maxpuls. Håll koll på schemat!

spin-470


Från vecka 40 har vi ytterligare nyheter.

Yoga 2
Vi är glada att åter kunna erbjuda Yoga 2. Ett fysiskt mer utmanande och krävande pass, som bygger vidare från Yoga 1. Du yogar i ett flöde med övningar och andning, men stannar tillräckligt länge i positionerna för att kunna fördjupa dem. Passet är 75 – 80 minuter och inleds med sittande uppvärmning och avslutas med vila och stillhet.Yoga 2 vänder sig till dig som är förtrogen med yogans grunder eller har tränat yoga en tid och söker en mer fysiskt utmanande yoga.

Personlig tränare – PT

Ibland är vi behov av det där lilla extra för att komma vidare. Eller för att komma igång. Och, framför allt, för att verkligen nå våra mål. Det där lilla extra är inte alltid så lätt att åstadkomma på egen hand, oavsett om det handlar om att komma igång med din träning eller för att genomföra ett långlopp. Ett bra sätt är då att ta hjälp av en personlig tränare för att hitta energi, motivation och framför allt rörelseglädje.

Priser
550 kr/tillfälle när man löser 10 gånger.
575 kr/tillfälle när man löser 5 gånger.
600 kr för en gång.

I priserna för 5 & 10 ggr ingår träningskort, medlemsavgift 100 kr/kalenderår tillkommer. Löser du 10 ggr har du tio veckors fri träning, och löser du 5 ggr har du fem veckors fri träning. Obs! Du behöver ej boka din PT veckovis. Vill du exempelvis köpa fem tillfällen kan du sprida ut träffarna på så sätt som du och din PT bestämmer.

PT-tid bokas direkt med vår PT Alexander på alexander@taby.friskissvettis.se

 

  • Öppettider Näsbypark och Kyrkbyn

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar06.3006.3006.3006.3006.3008.3009.00
    Stänger22.0022.0022.0022.0019.3018.0020.00
      facebook