Boka pass


Om du har ett giltigt träningskort loggar du in med ditt kortnummer eller den e-postadress du har inskriven i vårt system, som användarnamn. Ditt lösenord är de sex första siffrorna i ditt personnummer. Har du inte ett giltigt träningskort, kan du boka ett pass i receptionen, i mån av plats. Du kan boka tidigast sju dygn innan passet. Du kan boka max tio pass/sjudagarsperiod. Du kan boka ett pass senare än 60 minuter innan, men då enbart via telefon eller på plats.

Avbokning
Du avbokar senast 60 minuter innan passet. Då stänger möjligheten att avboka. Det här innebär att du som står på reservlista, kan flyttas över till en ordinarie plats, fram till 60 minuter innan passet startar. Var en sjysst ”bokningskompis” och boka av så tidigt som möjligt om du vet att du inte ska träna. Då får de som står på reservlistan chans att komma på plats till passtart. OBS ingen avbokning via mail eller på telefonsvarare. Det går heller inte att svara på det sms du får om du får en ordinarie plats.

Reservlista
Är passet fullt kan du ställa dig på en reservlista. Du flyttas automatiskt över om det blir avbokningar. Du får då ett sms och ett mail om att du fått en ordinarie plats. Kontrollera att vi har dina rätta uppgifter i systemet. (Kontakta receptionen eller logga in under schema/boka och ändra själv). Det går inte att boka reservplats om du inte har ett giltigt träningskort. 60 minuter innan passet startar stängs internetbokningen och ingen  flyttas över från reservlistan. Den stryks och vill du vara med på passet i alla fall, kan du komma till anläggningen och se om det finns platser kvar. Då blir det en ny kölista på plats. Om du bestämmer dig för att du inte ska gå på ett pass där du står på reservlistan, ta bort din bokning av reservplatsen. Det händer mycket i bokningen precis innan internetbokningen stänger. Du kan få en ordinarie plats som du inte uppmärksammat och får på så sätt en varning. Det kan se mycket fullbokat ut, men det händer mycket i bokningslistorna och du har stor chans att komma med på de flesta passen. Om du har en ordinarie plats på ett annat pass, flyttas du inte över från reservlistan om det blir ledig plats, om passen är under samma tidsperiod/klockslag. Det blir då krock i systemet.

Uthämtning av biljett
Du ska hämta din biljett senast 10 minuter innan passet startar. Om du inte gör det släpps din plats till eventuellt väntande motionärer. Om du drar ditt kort när det är mer än 10 minuter kvar till passet, känner systemet av att du är bokad och skriver automatiskt ut din biljett. Kommer du lite senare, behöver du dra ditt kort och bekräfta att du är på plats, genom att trycka på BOKA-knappen som kommer fram på skärmen efter passets namn. Om du inte gör det, betraktas din bokning som inte uthämtad och du får en varning. Det är alltså viktigt att du får DIN biljett och inte en drop in-plats. Om du är lite sen och din plats är tagen av någon annan och passet är fullt, måste du gå till receptionen och säga att du var bokad och inte kunde bekräfta din bokning. Då tas din noshow bort, så du slipper få en varning.

Varning/Spärr
Om du inte avbokar din plats eller hämtar ut din biljett på rätt sätt, noteras detta som ett missat pass. Du får ett mail att du missat passet. Efter tre missade pass spärras du av från bokningen. Att lösa din spärr kostar 100 kronor. Kortet går att använda som vanligt, trots spärr, men du kan inte boka ditt pass själv.

Bokning av Individuell tränare (IT)

Bokning av IT gör du från hösten 2016 på samma sätt som ett gruppträningspass.  Det är samma bokningsregler som gäller, avbokning och reservlista, se ovan. Viktigt att du bokar av din tid med tränaren i god tid, så får den som står på väntelista chans att hinna komma.

Vill du boka en tid längre fram än sju dygn kan du göra det i receptionen.

Individuella träningsråd syns som ett pass i våra inpasseringsskärmar. Välkommen att boka in dig på ett pass om du kommer för att träna och du ser att det finns en tränare på plats.

 

marginal_bokning

  • Ordinarie öppettider i Näsbypark och Kyrkbyn

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar06.3006.3006.3006.3006.308.3009.00
    Stänger22.0022.0022.0022.0019.3018.0020.00
      facebook