Boka pass


Inloggning vid bokning av pass

Ditt användarnamn är ditt medlemsnummer (hittas på ditt fysiska träningskort) eller din angivna e-postadress

Ditt lösenord är dina sex första siffror i ditt personnummer.

 

Bokning av pass

Våra pass öppnar för bokning 7 dygn innan passet börjar och hålls öppet på Internet fram till 1 timme innan passet börjar.

Har du inte ett giltigt träningskort, kan du boka en Drop-in plats i receptionen. Dock ej på reservlista. Du kan boka max 10 pass/sjudagarsperiod.

Avbokning
Du avbokar senast 1 timme innan passet börjar. Då stänger möjligheten att avboka via Internet. Var en schysst ”bokningskompis” och boka av så tidigt som möjligt om du vet att du inte ska träna. Då får de som står på reservlistan en chans att komma med. OBS ingen avbokning går att göra via mail. Det går heller inte att svara på det sms du får när du kommer med som ordinarie från reservlistan.

Reservlista
Är passet fullt kan du ställa dig på en reservlista. Du flyttas automatiskt över om det blir avbokningar. Du får då ett sms och ett mail om att du fått en ordinarie plats. Kontrollera under dina sidor att vi har dina rätta uppgifter i systemet.

Det går inte att boka reservplats utan giltigt träningskort.

Reservlistan på Internet stänger och stryks 1 timme innan passet börjar. En ny kölista skapas på plats i anläggningen och platserna släpps 10 minuter innan passet börjar.

Vid säsongstart är det många som är träningssugna och passen ser väldigt fullbokade ut. Det är dock vanligt att en bokningslista nästan helt byts ut under en vecka, vilket innebär att reserver ofta kommer med. Vet du med dig att du inte skall träna är det därför viktigt att du avbokar även en reservplats.

Det går inte att boka två pass som pågår under samma tidpunkt. Det blir krock i systemet.

 

Incheckning
Du har en garanterad plats på bokat pass fram till 10 minuter innan passet börjar. Om du inte checkat in släpps din plats till eventuellt väntande motionärer. Bokade platser som ej hämtats ut hamnar i en ”no show” lista och ett mail med markering för ej uthämtad biljett skickas automatiskt ut kl.24.00.

Kommer du sent till passet, behöver du dra ditt kort och boka om passet genom att trycka på BOKA-knappen.

Varning/Spärr
Om du inte avbokar din plats eller hämtar ut din biljett på rätt sätt, noteras detta som ett missat pass. Du får då ett mail med markering om att du missat ditt bokade pass. Efter tre missade pass spärras du från Internetbokning. Att lösa en spärr debiteras med 100 kronor. 

Bokning av Individuell tränare (IT)

Bokning av IT gör du på samma sätt som ett gruppträningspass.  Det är samma bokningsregler som gäller, avbokning och reservlista, se ovan. Viktigt att du bokar av din tid med tränaren i god tid, så får den som står på väntelista chans att hinna komma. Vill du boka en tid längre fram än 7 dygn för en IT kan du göra det i receptionen.

Individuella träningsråd syns som ett pass i våra inpasseringsskärmar. Välkommen att boka in dig på ett pass om du kommer för att träna och du ser att det finns en tränare på plats.

Bokning av Personlig Tränare (PT)

Bokas direkt med våra personliga tränare. Läs mer här

marginal_bokning

  • Öppettider sommar i Näsbypark och Kyrkbyn (18 juni-19 augusti)

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar07.0007.0007.0007.0007.0008.3013.00
    Stänger21.0021.0021.0021.0018.0013.0020.00
      facebook