Sugen på ett svettigt uppdrag i nöjesbranschen?

Gillar du att träffa nya människor? Gillar du att inspirera andra till träning? Vill du göra nåt kul och utmanande på din fritid? Gillar du musik?


Svarar du ja på frågorna ovanför? Då är du helt rätt person att bli funktionär på Friskis&Svettis Täby.

Så här går det till:
Friskis&Svettis Täby är en ideell organisation. Föreningens kärna är de ca 190 ideella funktionärer som välkomnar dig i receptionen, svarar i telefonen när du ringer, står mitt på golvet och leder dig genom ett jympapass, inspirerar dig i gymmet eller leder dig genom spin/IW t på ledarcykeln/walkern.

För att bli funktionär i Friskis&Svettis Täby ska du ha ett genuint intresse för människor och träning. Du ska ha en sund syn på din egen träning. Du ska brinna för att engagera och inspirera våra motionärer. Du ska känna dig hemma och bekväm på F&S och känna till våra värderingar som är grunden för allt som vi på F&S gör.

Vi ser också att det är viktigt att du har varit medlem på F&S under cirka 6 månader innan du söker till någon av våra funktionärsroller.

Värd – världens viktigaste uppdrag
Vi behöver alla typer av funktionärer i föreningen. Värdar, ledare och instruktörer. Oavsett vad du brinner mest för så börjar många funktionärer sitt uppdrag på Friskis&Svettis som någon typ av värd. Här lär du känna föreningen, du finns i föreningns ”nav”. Det är här det händer och du får en förståelse för föreningen.

Föreningen har olika typer av värdar, med olika typer av uppdrag. Gemensamt för alla är dock ansvaret att få alla att känna sig välkomna och ”hemma” i vår förening. För att bli värd behöver du skicka in din intresseanmälan till oss.

Ansökan Led_FSTäby_

Är du vår nya Medelmsvärd.doc

Har du frågor, funderingar eller vill anmäla intresse – ring Lotten, 0733880535 eller maila lotten@taby.friskissvettis.se

 

  • Gemensamt för alla funktionärsuppdrag är att det är ett ideellt engagemang och alltså ingen anställning. Ditt funktionärsuppdrag har du under en fast tid i veckan, ett eller flera pass. Utbildning, gemenskap och träningsmöjlighet är något du får i gengäld.
  • Öppettider sommar i Näsbypark och Kyrkbyn (18 juni-19 augusti)

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar07.0007.0007.0007.0007.0008.3013.00
    Stänger21.0021.0021.0021.0018.0013.0020.00
      facebook