Friskis&Svettis Täbys medlemmar tycker till om föreningen

Läs mer i senaste medlemsundersökningen>>F&S Täby medlemsundersökning 2012

 

 

Friskis&Svettis Täby är en ideell idrottsförening med ett för idrottsvärlden ovanligt mål. Här finns inget målsnöre att spränga, inget nät att sätta bollen i och ingen motståndare att knäcka. Här är målet ett leende. Det ska helt enkelt vara lustfyllt att träna.

På framsidan av ditt träningskort finns ditt medlemsnummer. På baksidan skriver du ditt namn. Du har möjlighet att ladda kortet med nya köp, så spara kortet!

Du tränar till medlemspris i alla andra F&S föreningar (50 kronor).

Du ska ha med dig ditt kort och ska alltid dra idet i kortläsarna när du besöker Slottshallen. Vid anmodan ska du kunna visa biljett och ditt kort. Ska du gå på ett gruppträningspass och i Gymmet ska du alltså dra ditt kort för två aktiviteter. I skolorna visar du ditt kort med aktuellt träningsmärke för värden vid inpasseringen.

Träningskortet är personligt. Utlånat kort medför avstängning i en månad.

Bokningsbara pass går att boka på vår hemsida. Med ditt kortnummer eller den e-postadress du angivit i vårt system, samt med de 6 första siffrorna i ditt personnummer,  loggar du in. Du kan boka ett pass 7 dagar innan och 5 pass/vecka. Pass avbokas senast en timme innan det startar. Om du inte bokar av får du en spärr på kortet. Vid tre spärrar kostar det 100 kr att ”lösa upp” kortet. Läs mer under Bokningsinformation.

Vi återköper inga träningskort. Det går bra att överlåta sitt kort. Den som tar över måste vara medlem. Administrativ kostnad: 100 kronor.

Frysning av kort endast vid skada/sjukdom och med inlämnat läkarintyg. Borttappat kort ersätts för 100 kronor.

Kvarglömda prylar sparas i några veckor.

Värdesaker –  din sak. Vi ansvarar inte för personliga tillhörigheter såsom kläder och värdesaker. Lås därför in dina prylar i skåpen. Ta med eget hänglås eller köp hos oss.

Ytterskor ute – inneskor inne. Ta med dina ytterskor i  en skopåse till omklädningsrum, skohylla eller in i salen. Inga skor lämnas i entrén. Vi har Täbys trivsammaste gym, hjälp till att hålla det så, läs de speciella trivselregler som finns anslagna i Gymmet.

  • Öppettider Näsbypark och Kyrkbyn

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar06.3006.3006.3006.3006.3008.3009.00
    Stänger22.0022.0022.0022.0019.3018.0020.00
      facebook