F&S Täbys integritetspolicy

Din integritet är viktig för oss! Här hittar du en sammanfattning av den nya integritetspolicy vi tagit fram i samband med den nya EU-förordningen GDPR som börjar gälla den 25 maj 2018.

Sammanfattning

För oss på Friskis&Svettis Täby är din personliga integritet väldigt viktig. Vårt mål är att du ska känna dig trygg när vi behandlar dina personuppgifter. I vår roll som personuppgiftsansvarig ser vi därför till att tillämplig lagstiftning om skydd för dina uppgifter alltid följs när vi behandlar dina personuppgifter inom vår verksamhet.

Den här integritetspolicyn gäller för all Friskis&Svettis Täbys behandling av personuppgifter inom ramen för vår verksamhet i förhållande till dig som befintlig, eller potentiell, medlem.

Här hittar du integritetspolicyn i sin helhet Friskis Täbys integritetspolicy

Insamlade personuppgifter

Den information vi samlar in om dig lämnar du huvudsakligen ifrån dig i samband med att du blir medlem hos oss, vid användning av ditt träningskort och våra tjänster samt när du efterfrågar information från oss för att potentiellt bli medlem. Det kan till exempel vara kontaktuppgifter, personnummer, inloggningsuppgifter, betalningsuppgifter eller träningsstatistik. Då du köpt ett tvåföreningskort hämtar vi in uppgifter från den förening som kortet berör.

Vår användning och delning

Vi på Friskis&Svettis Täby behandlar dina personuppgifter för att på bästa sätt kunna tillhandahålla dig de tjänster vi erbjuder. Dina personuppgifter används för följande ändamål:

  • Administrera ditt medlemskap, tillhandahålla våra tjänster till dig i enlighet med våra skyldigheter gentemot dig som medlem, följa upp att du använder dig av våra tjänster i enlighet med medlemsvillkoren, erbjuda dig en bra medlemsservice samt fastställa och försvara rättsliga anspråk.
  • Uppfylla våra rättsliga förpliktelser angående till exempel bokföring och skatteregistrering.
  • Möjliggöra och upprätthålla en trygg träningsmiljö i våra lokaler samt förebygga och anmäla brott mot Friskis&Svettis Täby och våra medlemmar.
  • Medlemsundersökningar som ligger till grund för utvecklingsarbete

Vi behandlar inte dina personuppgifter för något annat oförenligt ändamål och sparar dem bara så länge som de är nödvändiga. Vi kommer inte sälja dina personuppgifter till en tredje part.

Dina rättigheter

Du har rätt att få information om vilka personuppgifter vi behandlar om dig och vad vi gör med dem. Du har därför rätt att i vissa fall få ut dina uppgifter eller att få dem rättade, raderade, blockerade eller flyttade. Du har även rätt att invända mot vissa typer av behandlingar av dina uppgifter eller återkalla ditt samtycke till att de används i de fall behandlingen sker med stöd av samtycke som rättslig grund. Om du tycker att vi använt dina uppgifter på ett otillåtet sätt har du alltid rätt att klaga hos Datainspektionen.

Kontaktuppgifter

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor om vår integritetspolicy, våra behandlingar av dina personuppgifter eller om du vill använda dig av dina rättigheter.

Träningslokaler i Täby AB 556592-3249
Djursholmsvägen 30
183 52 Täby
Telefon: 08-753 60 10
Mejl: petra@taby.friskissvettis.se

 

  • Öppettider sommar i Näsbypark och Kyrkbyn (18 juni-19 augusti)

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar07.0007.0007.0007.0007.0008.3013.00
    Stänger21.0021.0021.0021.0018.0013.0020.00
  • Öppettider Midsommarveckan

  • MånTisOnsTorsFreLörSön
    Öppnar07.0007.0007.0007.00STÄNGTSTÄNGT13.00
    Stänger21.0021.0021.0019.0020.00
      facebook